7 must-follow bloggers op Pinterest

Meegluren met bloggers is het leukste wat er bestaat. Wie wil er nu niet weten waar zij hun inspiratie vandaan halen? Steeds meer bloggers vinden de weg naar Pinterest en delen hun geheimen en inspiratiebronnen met hun volgers. Ideaal als je voor de zoveelste keer uren voor je kleerkast staat te twijfelen wat je zou aantrekken. Staat er een dagje shoppen op het programma en wil je weten wat bloggers dragen? Dan is er Pinterest to the rescue

Duik mee in de Pinterestborden van 7 van onze favoriete bloggers en laat je verleiden door hun looks. Bij hen vind je een uitgebreide collectie aan nieuwe seizoenstrends, hun favoriete merken, accessoires, juwelen, foodies en interieur. Ik zou zeggen, neem een portie popcorn en ga jezelf een lekker drankje halen, want hier is gluren toegestaan. 

#1 Paulien Riemis - @Pielaunio

Paulien Riemis, @ Pielaunio

Paulien laat iedereen meegenieten van haar liefde voor mode. Ze heeft op haar Pinterest talloze borden met inspiratie, van girl crushes tot handtassen én zelfs interieur. Je vindt er ook een bord speciaal aan haar blog gewijd. 

#2 Elien Migalski - @Dogs and Dresses

Elien van Dogs and Dresses

Blogster Elien Migalski van Dogs and Dresses creëert het perfecte oord voor dierenliefhebbers die ook dol zijn op mode. Op haar Pinterest word je ondergedompeld in fashion, netjes georganiseerd per seizoen of kleur. Verder vind je er nog leuke hair tutorials en interieurideetjes.  

#3 Louise Roe - @Louise Roe

Louise Roe van Front Roe

Oh-la-la, Louise Roe zit op Pinterest, hoera! We kennen haar van haar wereldberoemde blog Front Roe, én ze ademt alles wat fashion is. Op haar rijkgevulde Pinterestpagina kan je meegenieten van food, handtassen, schoenen, outfits en ook stylingtips. Go for it! 

#4 Clouds Of Fashion- @clouds of fashion

Laurentine van Clouds Of Fashion

Ook stijlgoeroe Laurentine van Clouds Of Fashion verrijkt Pinterest met haar aanwezigheid. Ze heeft borden gevuld met haar droomplannen, stijltrends, beauty en haar favoriete looks. 

#5 Chiara Ferragni - @Chiara Ferragni

Chiara Ferragni van The Blonde Salad

Chiara Ferragni is uitgegroeid tot misschien wel de bekendste blogster ter wereld. Met The Blonde Salad inspireert ze dagelijks menig fashion lover. Op haar Pinterestpagina kun je borden met looks vinden, maar ook leuke reisbestemmingen en food inspiritation

#6 Sea of Shoes - @Jane Aldridge

Jane Aldridge van Sea of Shoes

Shoe addicts opgepast! Jane Aldridge van Sea of Shoes heeft een voorliefde voor schoenen en deelt ze met veel plezier met ons. Op haar Pinterest vind je bijna elk onderwerp dat je kan indenken: gezondheid, fitness, lifestyle, beauty, mode,... Kortom, je doet er vast en zeker heel wat leuke ideeën op! 

#7 Fashionchick - @Fashionchick

Fashionchick op Pinterest- @fashionchick

En ook wij zitten op Pinterest. Volg ons via @fashionchick voor leuke pins over looks, schoenen, beauty, it-girls, festivals en nog zo veel meer! 

Graag nog meer outfitinspiratie? Surf dan snel naar onze Fashion Finder

cc': alle foto's zijn eigendom van de bloggers.

liefs, Astrid Kempenaars

Astrid Kempenaars "Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they remember the woman."

Reageer