7 must-follow bloggers op Snapchat

Een tijdje geleden wist ik helemaal niet wat ik moest aanvangen met Snapchat. Ik dacht, net als zovelen, dat het vooral bedoeld was om stoute foto's te sturen. Nu ik het medium écht ontdekt heb, ben ik echter helemaal hooked. Niet om mezelf te snappen, maar om al die leuke verhalen van bloggers te volgen. En jah, ook om mezelf af en toe als viervoeter, fee of monster te zien. Wie houdt er nu niet van de Snapchatfilters? 

In een wereld van perfect gestylde Instagramfoto's is Snapchat een verademing. Volg je iemand via Snapchat? Dan kun non-stop meegluren in hun leven. En dat zonder dat er iets wordt verhuld. Maak je dus klaar voor een echt kijkje in het leven van de anders zo perfecte blogger. Hier posten ze make-uploze selfies, outfit-inspiratie, verveelde momenten, behind-the-scenes en zo veel meer. Na 24 uur wordt toch alles verwijderd, dus het kan niemand schelen als niet alles picture perfect is. Let's get real. 

#1 Elien Migalski - @dogsanddresses

Belgische bloggers snapchat

Elien neemt je mee op wandelingen met haar hond, maakt gekke bekken tezamen met haar collega's en toont je de behind-the-scenes van te leuke collabs. En dat altijd in een geweldige outfits. 

2# Paulien Riemis - @pielaunio 

Polienne snapchat

Paulien laat je inkijken in haar leven zoals het echt is. Een kater of meezingmoment? Ze plaatst het allemaal op Snapchat. Net als uitjes met haar vrienden, eventjes en fotoshoots. To follow. 

3# The blonde salad - @chiaraferragni 

chiara ferragni

Als Snapchat honest is, dan is Chiara Ferragni haar leven ook in het echt perfect. Ze wordt steeds wakker met een adembenemend uitzicht, eet de lekkerste gerichten en lijkt oneindig te kunnen shoppen. Mogen we haar zijn?

4# Yara Michels - @yara_michels

yara michels snapchat

Kijk jij ook zo op naar die powerladies die het op jonge leeftijd al maken? Yara Michels is er één van. Met haar perfecte haar en dito outfit neemt ze ons mee op tocht. Maar verwacht hier geen Instagramkopie, deze blogster van Chapter Friday laat haar leven zien zoals het echt is. 

#5 Song of Style - @songofstyle

song of style

Aiméé van Song of Style neemt je mee naar idylische plekjes in de mooiste outfits. Coverfoots, privéjets en always pretty, via haar snapchat @songofstyle laat je ze wegdromen

#6 The Man Repeller @Man_repeller

manrepeller

Even hilarisch en bij de pinken als haar blog, dat is zijn de verhalen die Leandra Medine via Snapchat deelt. Het is daarom ook super tof om  haar te volgen. 

#7 Fashionchick België - @Fashionchick.be

snapchat Fashionchick België

En ook wij zitten op Snapchat. Volg ons via @fashionchick.be voor backstageverslagen, festivalreports en te leuke updates. Get ready!

Wil jij voor ons leuke snapchatsfilmpjes maken? Lees dan even dit.

cc': alle foto's zijn eigendom van de bloggers. 

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Reageer