de Bijenkorf trakteert iedereen op een fantastisch paascadeau

Van kindsbeen af worden we tijdens de paasperiode getrakteerd op heel wat lekkers. Heerlijke paaseieren en misschien zelfs een klein cadeautje lag er steevast die ene zondag op ons te wachten. Genoeg om minstens enkele weken onze honger te stillen. Nu we wat groter zijn, worden we nog steeds blij van chocolade, maar shoppen maakt ons minstens even gelukkig. En daarom speelt de Bijenkorf dit jaar paashaas voor ons, de volwassenen zoetekouwen. de Bijenkorf trakteert immers iedereen op 20% korting. Als dat geen paascadeau van formaat is?

Kortingscode de Bijenkorf 2016

Klaar voor de lente met de Bijenkorf

De kortingsactie van de Bijenkorf komt precies op tijd. Misschien wil je nu de temperaturen de hoogte inschieten een nieuw kleedje kopen? Of heb jij volgend weekend een paasbruch op de planning staan? Met de 20% korting van de Bijenkorf, kun voor een zacht prijsje een nieuwe outfit scoren. Zo ben jij helemaal klaar voor de lente.

Shoppen met korting bij de Bijenkorf

We kunnen genoeg redenen bedenken om eens volledig los te gaan bij de Bijenkorf, maar 20% korting is een hele goede reden. Deze korting is geldig op bijna alle merken en loopt van woensdag 23 t/m maandag 28 maart. Shop ze!

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Reageer