De grote stijlbattle der lage landen

Ok, we spreken misschien theoretisch gezien dezelfde taal, maar er zijn best wel grote verschillen tussen de Nederlanders en ons, Vlamingen. Tenminste daar gaan we toch vanuit. En hoe zit het met dat modegevoel? Denk jij dat Vlamingen hetzelfde feilloze modegevoel hebben als de Fransen en dat Nederlanders er volledig naast zitten? Of ben je stiekem wel jaloers op het lef van onze Noorderburen en vind je ons straatbeeld een Vul dus ons enquête in zodat we de modestrijd kunnen beslechten. Bovendien maak je bij deelname kans op één van de twee tegoedbonnen t.w.v. €50,- die je uit mag geven bij Spartoo. Hoera!

enquete

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, welk is het beste modeland? 

Zoals je misschien wel weet is Fashionchick een internationaal platform. Het is onstaan in Nederland en heeft ondertussen zusjes in Engeland, Duitsland en sinds kort ook in België. Maar wat zijn de grote verschillen? Denk je dat trends verschillen in België en  Nederland? En wat met het online shopgedrag? Ook daar zijn we reuze benieuwd naar. Claim je kans op die waardebon en doe nu mee. 

Doe mee

Shoppen bij Spartoo

Van fantastische sneakers tot hippe sandalen. Van het perfecte zomerkleedje tot stoere leren jasjes. Van bergen handtassen tot onmisbare accessoires. Bij Spartoo vind je het allemaal! Met meer dan 750 merken en ruim 30.000 producten is Spartoo één van de grootste webshops van het moment. €50,- shoptegoed komt dus zeker van pas! Vul nu snel onze enquête in en je bent al in de running. Succes!

Wil jij kans maken op €50,- shoptegoed van Spartoo? Vul nu de enquête in en win!

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer