De leukste fashion apps van het moment

Ben jij altijd op zoek naar nieuwe mode-inspiratie en wil je altijd op de hoogte blijven van de allernieuwste trends? Dat kan gewoon met jouw telefoon. De leukste online magazines, webshops en shopping tools zijn immers gewoon als app in je telefoon verstopt. Zo kun je altijd, waar je ook bent, even snuisteren tussen de nieuwste kleding- of schoenencollecties en direct shoppen of opslaan wat je leuk vindt. Het enige wat je nodig hebt is... juist, een telefoon. En mobiele data of een werkende internetverbinding natuurlijk. Simpeler kan haast niet. Of toch wel? Wij zetten de allerleukste fashion apps van dit moment op een rij, zo hoef jij enkel nog op de download button te drukken.

1. ASOS

Asos app downloaden

De shop waar je altijd slaagt? Dat is natuurlijk ASOS. Deze app downloaden is dan ook een groot gevaar voor je portemonnee. Maar op deze manier vind je wel de meest hebberigmakende items. We love ASOS.

2. Bloglovin'

Bloglovin' app downloaden

Ben jij verslaafd aan Instagram, maar wil je toch liever iets meer content? Dan is dit dé app voor jou. Met Bloglovin' kun je eenvoudig al jouw favoriete blogs opvolgen. Zo hoef je niet meer het hele lijstje met URL's af te werken.

3. NSMBL

https://itunes.apple.com/nl/app/nsmbl/id1045457232?mt=8

NSMBL is het online lifestyle magazine van powervrouw Anna Nooshin. Zij bracht onlangs het succesvolle boek 'on top' uit. Via de app van deze succesvolle onderneemster blijf je op de hoogte van de nieuwste en meest verrassende lifestyle artikelen. Zo kun je vol nieuwe inspiratie je dag afsluiten of beginnen.

4. Pose

Fashion app pose downloaden

De Pose-app is de app om te ontdekken wat mensen om je heen dragen. Je doet er outfitinspiratie iop bij de bloggers, stylisten en andere fashionista's van over de hele wereld, maar ook bij de stijlvolle vrouw om de hoek wanneer zij haar outfit deelt. Bovendien is de kleding die ze dragen ook nog eens meteen te shoppen. Hebben!

5. Fashionchick

Fashionchick app downloaden

En last, but not least: onze eigen app! Heb je 'm al gedownload? Via de app blijf je op de hoogte van het laatste modenieuws en shop je vanaf nu lekker in de trein, op het terras en zelfs tijdens het boodschappen doen. Ah, wat wil je nog meer?Je downloadt onze app gratis in de iTunes store.

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Reageer