De manier om je huid klaar te stomen voor het najaar

Na de zon, zee en het zwembad kan je huid wel een opkikkertje gebruiken. En er is een merk die je huid er weer helemaal bovenop helpt: RainPharma. Zowel de olie, douchegel, bodylotion en scurb voeden en hydrateren je huid tot in de kern. Zo krijgt jouw huid de verzorging die deze verdient!

huidverzorging online kopen

Natuurlijke verzorging 

RainPharma produceert originele en natuurlijke huidverzorging van de hoogste kwaliteit. In elk product vind je een mix van essentiële oliën. Kleurstoffen, sulfaten, minerale oliën, siliconen en synthetische parfums zijn absoluut uit den boze bij RainPharma. De producten zijn zo niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de natuur.

Verantwoorde lichaamsverzorging van RainPharma

Zon, chloor en een tekort aan slaap… Tijdens de zomer kreeg je huid het zwaar te verduren. Verwen jezelf nu met een revitaliserende behandeling met deze set van 4 producten van RainPharma. Je huid wordt hersteld en diep gehydrateerd met de scrub, douchegel, lichaamsolie en bodylotion. Kortom, deze RainPharma producten zijn een verrijking voor je dagelijkse doucheroutine.

De producten komen in 3 natuurlijke parfums: ‘A zest of happiness’, ‘Claming botanical touch’ en ‘Sweet morning mint’. Elke geur doet je nog meer genieten van jouw verwenmoment. Per set worden krijg je telkens alle parfums meegestuurd. Aan jou om te ontdekken welke geur elk product heeft!

Dit lichaamsverzorgingspakket van RainPharma haal je nu in huis voor slechts € 39,95 in plaats van € 88.

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer