Dé ultieme Tomorrowland look

214 nationaliteiten, nog meer vlaggen en 180.000 veschillende stijlen in één 'land van morgen'. Belgen moeten we dan toch even onze stempel drukken, en all shining & represent  verschijnen op TML. Onze Belgische beauty specialiste Ines Borgonjon, senior make-up artist van MAC werkte samen met het creatieve team van Tomorrowland verschillende feeërieke looks uit . Wij zijn helemaal verliefd! #wantthemall

Look inspiratie make-up TML tomorrowland

Inspired by nature

Wij kozen de mooiste look voor je uit. Geïnspireerd door de natuur, voelen we ons met deze look een instant Bosnimf, klaar om te zweven langs alle podia. Om het met de woorden van de Creative Director van M.A.C Cosmetics te zeggen :“You can be anything you want to be at any point in your life “

The base

Voor de basis kies je voor een foundation die het mooiste aansluit bij je huiskleur , de kleur hiervan kan je best testen op kaaklijn omdat daar straks verschillende kleuren samenkomen. Zo voorkom je een vaak gemaakte fout, een kleurverschil aan de rand van je gezicht. Om all eclat te blijven op Tomorrowland gebruik je de Pro longwear waterproof foundation.

M·A·C Prep + Prime Moisture InfusionFoundationde Bijenkorf
€ 38,50
M·A·C Pro Longwear Nourishing WaterproofConcealerde Bijenkorf
€ 34,50
M·A·C Matchmaster ConcealerConcealerde Bijenkorf
€ 21,50

Black eye elixir 

#1 Paintpot constructivist, deze oogschaduw basis, in crème vorm, veranderd na het aanbrengen in poeder en zorgt ervoor dat je oogschaduw blijft zitten! Houden we van; ideaal voor TML!

#2 Eye Kohl feline, dit intens zwart potlood breng je onderaan en bovenaan binnenin het oog aan. Voor deze look breng je hem ook onderaan en bovenaan als eyeliner aan. De lijnen moet niet perfect zijn, maar wel heel dicht tegen je wimpers worden aangebracht.

#3 Vervaag je potloodlijnen met een stevig penseel tot je een mooie amandelvorm krijgt. 

#4 Met een zachter penseel breng je daarover zwarte carbon eyeshadow. Dit geeft een intense zwarte finish.

#5 Fluidline rich ground, deze eyeliner breng je aan met een eyelinerkwast. Om een perfect boogje te maken, duid je met een puntje aan tot waar je lijn mag komen, terwijl je recht voor je in de spiegel kijkt. Verbind vervolgens de lijn aan het einde van je wimpers met het puntje. Op die manier krijg je de perfecte 'wing'.

M·A·C Pro Longwear Paint PotEyelinerde Bijenkorf
€ 21,00
M·A·C 228/226 Double Ended Brush / Vibe TribeM.A.C Cosmetics de Bijenkorf
€ 39,00
M·A·C Kohl Power Eye PencilOogpotloodde Bijenkorf
€ 16,50
M·A·C Pro Longwear Paint PotEyelinerde Bijenkorf
€ 21,00
M·A·C Pro Longwear Waterproof Colour StickEyelinerde Bijenkorf
€ 23,00
M·A·C FluidlineEyelinerde Bijenkorf
€ 19,00

All shining

#6 Blend ( brush 217 ) de bronze eyeshadow in je arcadeboog. Dat is het stukje boven je oog en onder je wenkbrauw.

#7 Plaats de oogschaduw kleuren goldmine & amber light binnenin de ooghoek. Door je penseel en oogschaduw met Fix plus te bestuiven worden de kleuren veel intenser. Een leuke extra is dat hij daardoor ook goed blijft zitten.

#8 Met een potlood of penseel trek je nonchalant een lijn van je voorhoofd tot onder je kin. Een wit fascinating pencil koop je online en de acrylic white paint kan je verkrijge in de MAC Pro stores te Antwerpen of Amsterdam.
M·A·C 217 Blending BrushM.A.C Cosmetics Make-upde Bijenkorf
€ 22,00
M·A·C Mineralize Eye Shadow (Duo)M.A.C Cosmetics Make-upde Bijenkorf
€ 23,50
M·A·C Pro Longwear Waterproof Colour StickEyelinerde Bijenkorf
€ 23,00

Out of the woods 

#9 Accentueer je wenkbrauwen en werk af met Upward lash mascara.  Zet je onderste wimpers licht aan. Zigzag met je mascara borstel over je bovenste wimpers om volume te creëren en voldoende product achter te laten. Kam daarna voor de ultieme lengte en vederachtige puntjes. Op TML zijn fake lashes natuurlijk ook een go!

#10 Can it stay forever please? Ja! Alvast voor een dagje TML. Neem de Fix spray mee naar het festival in je tasje. Hij zorgt voor fixatie van je make-up én verfrist tijdens een bezoekje aan the chapel of love. 

#11 Can we have it right now please? Ja! De Bijenkorf levert in 24h.
 
M·A·C Prep + Prime Fix +M.A.C Cosmetics Make-upde Bijenkorf
€ 17,50
M·A·C Upward LashM.A.C Cosmetics Mascarade Bijenkorf
€ 24,00
M·A·C Veluxe Brow LinerWenkbrauwproductde Bijenkorf
€ 19,00

Enjoy the MACness!

Betoverende Tomorrowland outfits vind je hier!

liefs, Kristien 

Reageer