De vijf mooiste & makkelijkste kapsels voor een bad hair day

Een bad hair day, we hebben er allemaal wel eens last van. En futloos haar lijkt altijd te ontstaan op momenten dat we willen dat ons haar er fabulous uit ziet. Een date, een sollicitatie of een belangrijke presentatie en net dan wil je haar niet mee. Vaak leggen we ons gewoon bij neer. Een muts of hoed op en het probleem is dan tenminste op straat opgelost. Maar het kan ook anders. Er zijn namelijk kapsels die je in een handomdraai maakt en die iedere bad hair day te slim af zijn. Benieuwd welke dat zijn? Dit zijn onze vijf favorieten.

Rommelig in een dotje

Makkelijke kapsels 2016

De rommelige dot of messy bun is een kapsel dat altijd mooi staat. Hoe je het kapsel in elkaar flanst maakt niet uit, hoe rommelig hoe beter. Haspel je haren dus flink door elkaar, neem ze bij elkaar en trek hier en daar een pluk los. Afhankelijk van je probleemgebied maak je het dotje hoog of laag. Easy peasy lemon squeezy.

Macadamia Healing Oil Treatment 300 mlMacadamia HaarserumThe Make Up Spot
€ 63,30
TIGI Pro Large Paddle BrushTigi borstelThe Make Up Spot
€ 11,10
L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium SerumHaarserumThe Make Up Spot
€ 11,95

Perfecte paardenstaart

Makkelijke kapsels 2016

Weet je echt niet wat je met je haar moet aanvangen? Dan helpt een paardenstaart je uit de nood. Vind je een paardenstaart toch een beetje gewoon? Maak dan een paardenstaart met een twist.

Half-om-half

Makkelijke kapsels 2016

De half bun was vorig jaar een grote haartrend en mogen we inmiddels aan het rijtje klassieke hairdo's toevoegen. Dit is het ideale nonchalante kapsel en werkt zowel voor kort als voor lang haar. Net zoals bij de messy bun, kun je voor een hoog dotje gaan of het halverwege vastzetten. En met wat droogshampoo of texture spray geef je wat volume aan die loshangende lokken.

Batiste Droogshampoo BlushBatiste ShampooThe Make Up Spot
€ 4,79
TIGI Catwalk Session Series Transforming Dry ShampooTigi ShampooThe Make Up Spot
€ 19,30
Schwarzkopf Droogshampoo Cotton FreshSchwarzkopf ShampooThe Make Up Spot
€ 4,10

Dubbel ingevlochten

Makkelijke kapsels 2016

De dubbele Nederlandse ingevlochten vlecht is zonder twijfel hét trendkapsel voor de zomer. Zeker nu half Holywood al met dit kapsel gespot werd. Ok, eerlijk toegegeven dit kapsel vraagt misschien iets meer oefening dan de andere, maar met deze tutorial lukt dit kapsel je ongetwijfeld.

Afleiding zoeken

Makkelijke kapsels 2016

Weet je echt niet meer hoe je jouw haren in de plooi moet krijgen?  Dan is afleiding de beste truc. Zo is een bandana een goede optie deze zomer en doet een mooi speltje ook zijn werk. En met mooie accessoires ziet niemand meer dat je haar eigenlijk gewassen moest worden. Hoera!

Levis® Halsdoek sky blueLevis Zalando
€ 19,95
Veritas Zonneklep in stro, Beige/EcruVeritas petVeritas
€ 12,95
Pareo Tropical Frame Blue 800POM Amsterdam SjaalPOM Amsterdam
€ 63,95

Heb je de haartrends voor de lente/zomer 2016 al gezien?

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Reageer