Dit heb je nodig voor een dagje me-time

Druk, drukker, drukst, de hele dag rennen we van hot naar her. Zelfs de avonden en weekends zitten vol met allerlei activiteiten. Zo voelt ontspanning na verloop van tijd niet meer als ontspanning aan. Herkenbaar? Dan heb jij een dagje me-time nodig. Zet je in de zetel met deze goodiebag van Shedeals en volg onze planning. Succes gegarandeerd. 

Shedeals goodiebag

Een dagje tijd voor jezelf

Wij hebben voor jou een dagje uitgestippeld om ultiem te relaxeren. En dat lukt nog beter met de zomerse goodiebag van Shedeals. Je hebt dit verwenpakket al voor €19,95 in plaats van €70,82 en je krijgt er heel veel voor in de plaats. 

# Opstaan: - Neem een relaxerende douche 

In het pakket zit een heerlijke douchefoam van Kneipp en een shampoo van Swarszkopf. Het aroma van deze producten zorgt voor een zalig ontspannend gevoel en je krijgt er een zachte huid en mooie lokken door. 

- Verwen je tanden met de tandpasta van Signal White Now

- Geef je huid een boost met de Diadermine Lift Superfiller dagcrème 

- Neem de tijd om eens uitgebreid te ontbijten. 

# Voormiddag: -zet je in de zetel met één van de twee kookboeken uit de goodiebag, urenlang kijk- en leesplezier. Neem een kokosdrankje erbij en genieten maar. 

# Middag: honger gekregen? Maak een receptje dat je zelf leuk vindt. Pauze nemen doe je met een Schweppes Lemon Zero en een zakje propercorn.

# Apero-tijd Haal bollerhapjes in huis en nodig een vriendin uit die je al lang niet meer gezien hebt. Samen kunnen jullie genieten van de hapjes die dankzij Shedeals op een mooi schaaltje komen te liggen. 

# Avondeten: Maak iets uit het kookboek 'Franse Bistrokeuken' en kruip daarna lekker in de zetel met een film. 

Wil jij dit zomerse verwenpakket? Bekijk dan hier alles wat in de goodiebag zit. 

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Reageer