Dit waren de Oscars van 2016

Dit jaar verscheen Niel Patrick Harris niet in ondergoed op het podium en kon niemand de selfie van Ellen DeGeneres overtreffen, maar de Oscars van 2016 gaan wel de geschiedenisboeken in als hét jaar waarop Leonardo DiCaprio eindelijk een Oscarbeeldje mee naar huis mocht nemen. Hands up voor Leo, die eindelijk zijn 'bijnaam' NoOscario' achter zich mag laten.

Leonardo DiCaprio is niet de enige die zijn nominatie voor de Oscars 2016 mocht verzilveren of in dit geval vergulden. Ook Brie Larson (beste actrice), Alicia Vikander (beste vrouwelijke bijrol) en Mark Rylance (beste mannelijke bijrol) sleepten de felbegeerde prijs in de wacht. De beste film was volgens de jury Spotlight en Alejandro Iñárritu mag vanaf nu 'beste regisseur' achter zijn naam schrijven. Maar ook op het podium en rode loper viel er heel wat te beleven. Kijk je mee naar de mooiste jurken, beste momenten en optredens van de Academy Awards 2016?

De beste looks en momenten van de Oscars 2016

Oscars 2016 mooiste jurken

L Olivia Wilde doet haar naam alle eer aan in deze ivoorkleurige diepuitgesneden jurk van Valentino Haute Couture. Maar ze komt ermee weg, beeldje voor Best Dressed graag!
R Sofia Vergara in Marchesa

Oscars 2016

LR Brie Larson haar blijdschap kon niet op toen ze de prijs voor beste actrice in de wacht sleepte. Wij konden onze ogen niet van haar Gucci-jurk houden.

best looks fashionchick.be

L Alicia Vikander stemde de kleur haar Louis Vuitton-jurk op haar beeldje af en lijkt zo wel een vleesgeworden Assepoes.
R
Rachel McAdams in August Getty Atelier.

Leonardo Dicaprio

LR Leonardo Dicaprio mocht na vijventwintig jaar eindelijk een beeldje mee naar huis nemen En hij kaartte met zijn speech de klimaatverandering aan. Wat een topper!

Best looks oscars 2016

L Priyanka Chopra in een prachtige kanten Zuhair Muraid- jurk met sleep.
R Anna Hathaway bewijst bij het verlaten van de pre-party van Leo dat je ook met een zwangere buik Oscar-worthy kunt zijn

LAdy gaga Ocars

LR Lady Gaga toonde alweer dat ze echt kan zingen. En  ook naast het podium scoorde ze met haar avondjurk.

Oscars best looks

L Star Wars-actrice Daisy Ridley verscheen in Chanel Couture op de rode loper
R
Jennifer Lawrance in Dior Couture

charline theron oscars

LR Charlize Theron steelde de show in haar rode avondjurk.

Heb je de looks van New York Fashion Week al gezien?liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Reageer