Dit zijn de 7 vetste festivalkapsels

Yes het festivalseizoen is ein-de-lijk begonnen. Dat betekent dat jij vanaf nu ongeveer elk weekend weet wat doen. Ja, dansen op de leukste muziek, de beste concerten bijwonen, je te goed doen aan festivalfood en gezellig samen zijn met je vrienden. Wij hebben er nu al zin in en stelden daarom een online gids samen met de tofste festivaloutfits, deden inspiratie op bij Coachella en zullen voor jou tijdens de zomermaanden de beste looks op de Belgische festivals spotten. Hou dus zeker onze website in de gaten voor leuke festivalreports. Maar met een toffe festivaloutfit ben je natuurlijk nog niet helemaal af. Ook je haren mag je klaarstomen voor een festivalweekend. Dat is namelijk hét uitgelezen moment eens flink met je haren te experimenteren. Wij keken naar de bloggers en zetten voor jou de mooiste festivalkapsels-en haartrends op een rij. Voor welke ga jij? 

1. Wapperende manen 

Festivalkapsels 2016

Dit is misschien niet echt een kapsel, maar het is wel heel erg mooi. En zo'n wilde bos haren past ook perfect bij de festivalsfeer. Laat die haren dus maar wapperen in de wind. 

2. Om door een ringetje te halen 

Festivalkapsels 2016

Dit festivalkapsel ziet er een stuk moeilijker uit dan het is, want je maakt het in een handomdraai. Oké, de vlecht kost wel even tijd, maar de rest is een kwestie van inhaken. En het staat ontzettend stoer, niet? 

Veritas Creool oorbel met geribbelde rand, ZilverVeritas Veritas
€ 4,95
Micro Hoop EarringsOrelia oorbelThe Little Green Bag
€ 11,00
Veritas Set van 4 fijne ringen, Zilver, Maat MVeritas Veritas
€ 3,00

3. Boho vlechten 

vlechten

Niets vervelender dan je haren die aan je gezicht plakken of in je bier komen zitten. De oplossing gewoon invlechten. Vlechten ga je deze zomer echt overal zien, dus je bent helemaal met deze coupe helemaal mee met de kapseltrends van 2016.

4. Met een hoed zit je goed

Festivalkapsels 2016

Wil je jouw haren beschermen tegen de zon of juist tegen de regen? Welk weer het ook tijdens het festival wordt, met een hoed zit je altijd goed. 

Hoed Alma  WitAmerica Today America Today
€ 19,95 € 5,99
Hoed met brede rand en goudkleurig kettinkjeVenca 3Suisses
€ 24,99
Aveloz HatBarts The Little Green Bag
€ 29,99

5. De scheiding anno 2016

Festivalkapsels 2016

Zelfs de scheiding kun je deze festivalzomer een update geven. Door een vlecht bijvoorbeeld. Zo heb je gelijk twee trends in één. Deze trend hebben we al gespot bij celebrities en bloggers, dus het wordt sowieso een hit. 

6. Flower power 

Festivalkapsels 2016

Bloemen doen het ook altijd goed op een festival. Fleurig, zomers en in je haren geven ze de gepaste flower power vibe. 

50s Double Hibiscus Double Pretty Hair Clip in Red and BlueHaarelastiekjesTopVintage
€ 24,95
Bow Down FlowercrownModeMusthaves ModeMusthaves
€ 16,95 € 2,95
50s Double Hibiscus Double Pretty Hair Clip in BlueHaarelastiekjesTopVintage
€ 24,95

7. Half in de knoop 

Festivalkapsels 2016

Dit kapsel staat altijd leuk, dus ook op festival. En het is ideaal voor als je haren op festivaldag twee al wat vettig zijn.

Bekijk alle festivaloutfits in onze festivalstyleguide. 

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Reageer