Dit zijn de haartrends van 2016

Aan het begin van het jaar nemen we een nieuwe start. We slaan massaal aan het sporten, zweren onze slechte gewoontes af en beloven in 2016 de betere versie van onszelf te worden. Dat betekent dat we alles wat in het voorgaande jaar minder goed was achter ons laten. Wil je al onmiddellijk daad bij woord voegen? Zet dan je schaar in je haren om dat frisse begin te veruitwendigen. Inspiratie kun je alvast opdoen bij wat de haarstylisten in 2016 voor ons in petto hebben. Wij maakten alvast een selectie en kozen de zes allermooiste haartrends van 2016 voor je uit. Welke coupe laat jij jezelf aanmeten?

Haartrend 2016: in de scheiding

haartrends 2016 dames

In 2016 kammen we onze haren in een zijstreep. Zowel lange als korte haren mogen meedoen aan deze haartrend. Kies jij voor links of rechts?

Macadamia Oil Infused CombMacadamia The Make Up Spot
€ 11,90
L'Oréal Paris Studio Line Matt & Messy Shine-Free Salt SprayL'Oréal The Make Up Spot
€ 5,59
BaByliss PRO Nano Titanium Sol-Gel StraightenerBaByliss PRO The Make Up Spot
€ 34,95

Haartrend 2016: chocolate hair

haartrends 2016 dames

Onze grootste liefde komt in 2016 terug op onze haren. Chocoladekleurig haar is immers een van de grooste haarkleurtrends van dit jaar. Vooral in balayagevorm is deze kleur erg geliefd. Of je kunt ook voor chocolate cookie hair gaan. High en lowlights worden dan op een speciale manier geblend waardoor je een mooi samenspel krijgt van chocoladetinten en lichte stukken. Even heerlijk als zijn evenbeeld; de Amerikan cookie.

Haartrend 2016: sleek wetlook 

haartrends 2016 dames

Dit jaar wordt de wetlook geherinterpreteerd en krijgen we een stijle wetlook. En dat is het soort natte haar waarmee je naar buiten wil en kan. Stijl jouw haren zo recht als je maar kunt, werk af met een speciale gel en jij waant je even flawless als Gigi Hadid. 

L'Oréal Professionnel Techni.Art Aqua GlossL'oréal professionnel The Make Up Spot
€ 13,95
ISO Beauty Mini Stijltang Autoplug - RozeIso beauty The Make Up Spot
€ 59,95
L'Oréal Paris Elvive Intens Glad ConditionerL'Oréal The Make Up Spot
€ 3,15

Haartrend 2016: silver linings playbook

haartrends 2016 dames

Grijs is niet langer voor grootjes weggelegd. Tenminste blond met een grijze ondertoon. Platina grijs is dé haarkleur die in 2016 zijn opmars maakt. Wil je een beetje variatie. Ga dan voor platinablond grijs met een lavendel of pastelroze ondertoon. 

Haartrend 2016: hoog en bol

haartrends 2016 dames

De kapsels van de iconen uit de jaren '60 en '70 zijn weer terug. In 2016 mag ons haar weer bol staan en als leeuwenmanen rond ons gezicht vallen. Voor een coupe à la Sophia Loren heb je goede ronde borstel, haardroger en een goede YouTube Tutorial nodig. 

Sleep in Rollers Bouncy BrushSleep In Rollers The Make Up Spot
€ 16,95
Macadamia No Tangle Pre Styler 250 mlMacadamia The Make Up Spot
€ 21,35
BaByliss PRO SL Ionic Föhn 1800WBaByliss PRO The Make Up Spot
€ 62,95

Haartrend 2016: de lange bob (LOB)

haartrends 2016 dames

De lange bob is al langer de favoriet van menig celeb en ook in 2016 blijft de haar tot net boven de schouders een trend. Of je nu bruine-, blonde-, rode- of regenbooglokken hebt, met een lob komt iedereen weg.

Heb je de tips voor een jonge uitstraling al gezien? 

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Reageer