Dit zijn de prints die het beste bij jouw figuur passen

Eén van de grootste modetrends voor de lente/zomer 2016 zijn prints. We zien prints waarvan het net lijkt of ze vanuit het museum op op jouw kleding zijn beland. En in de collectie van 3SUISSES.be vind je de allermooiste. Of je nu houdt van een botanische bloemenpracht, aquarelschilderingen of eerder van grafische kunst. Daarnaast vind je ook grote ruiten en bollen terug in de collectie. Welke print ook je voorkeur geniet, zo goed als alle motieven zijn toegelaten dit voorjaar, zelfs door elkaar gemixt. Met de voorjaarsmode van 3SUISSES.be kun jij verbeelding de vrije loop laten en laten samenvloeien tot een prachtige picturale collage. 

3SUISSES.be

perfecte prints van 3SUISSES.be 

Wil jij graag prints uitproberen dit modeseizoen, maar vrees je dat deze jouw figuur niet mooi laten uitkomen? Dat prints nadruk leggen op delen die je net wil verstoppen? Wel, ook daar heeft 3SUISSES.be aan gedacht. 3SUISSES.be laat je zien hoe jij prints het mooist kunt dragen en welke het beste bij jouw figuur passen. Benieuwd? Read on.

Prints voor een peerfiguur

Heb je smalle schouders en bredere heupen? Dan heb je een peerfiguur. Ga dan voor een bovenstuk met felle print om de aandacht van je heupen af te leiden. Een top met felle print bijvoorbeeld of een kleedje met enkel de bovenkant in print bijvoorbeeld. 

Gestreepte tricotjurkAJC Girls 3Suisses
€ 39,99
Mouwloze bloes met arty print in 2 materialenSalsa 3Suisses
€ 34,93
Bustiertop met printVenca 3Suisses
€ 22,99

Prints voor een appelfiguur

Als je een te aanwezige buik hebt, is het belangrijk die niet te veel in de kijker te zetten. Vermijd dus tops met een print die de aandacht naar je buik trekt. Heb je mooie benen? Benadruk die dan bijvoorbeeld met een rok in a-lijnvorm met print. En een jumpsuit met overall print, is ook een goede keuze voor appeltjes. Tot slot ga je met een appelfiguur best prints uit de weg die horizontaal lopen, want die verbreden je. 

Skaterrokje met luipaardjacquard en paillettenGuess 3Suisses
€ 60,00
Bedrukte jumpsuit in bustiermodel3Suisses collection 3Suisses
€ 79,99
Combishort met korte mouwen en bloemenprintSee U Soon 3Suisses
€ 75,00 € 37,50

Prints voor een zandloperfiguur

Ben jij gezegend met een zandloperfiguur? Dan is jouw smalste punt je taille. Kies in dit geval voor prints met vloeiende belijningen die in harmonie zijn met je lichaamsvorm. 

Mouwloze jurk met Schotse motievenVenca 3Suisses
€ 29,99
Jasje met lange mouwenVenca 3Suisses
€ 22,99
Tweekleurige jurk met rits3Suisses collection 3Suisses
€ 17,45

Prints voor een plankfiguur

Plankfiguren hebben een rechte lichaamslijn. Goed nieuws voor jou, want prints helpen jou om een vrouwelijker figuur te krijgen. Kies bijvoorbeeld voor een leuk kleedje in bloemenprint of prints die de illusie van een rondingen creeëren. 

Jurk met lange mouwen ICHIICHI 3Suisses
€ 52,46
Bedrukte jurk met 3/4-mouwenVenca 3Suisses
€ 25,99
Strandjurk met etnische printLascana 3Suisses
€ 51,99

Bekijk hier de volledige collectie van 3SUISSES.be 

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Reageer