Drie manieren om rode lippenstift te dragen

Never underestimate the power of red lipstick and high heels, een waarheid als een koe. Met rode lippenstift  straal je power en vrouwelijkheid uit en kun je indien nodig de aandacht afleiden van een vermoeid gezicht. Heb je een bad hair day? Een beetje rode lippenstift doet wonderen voor je uitstraling. En voor een date zet je met een vleugje rode lippenstift jouw beste kusmondje voor. Maar er zijn verschillende manieren om met een rode-lippenstift-look weg te komen. Van dramatisch tot nonchalant, deze rode lippen staan iedereen. 

Brows on fleek en dramatisch rood

Rode lippenstift how to

How to? Gebruik als basis een lichte foundation en shape je gezicht aan de buitenkant met bronzer. Maak je wenkbrauwen wat donkerder met een potlood of poeder. Daarna kam je jouw wenkbrauwen naar boven met wat wenkbrauwgel of hairspray. Zo krijg je de gewenste vorm en blijven ze die ook behouden. Tot slot stift je jouw lippen in donkerrood en voila you're done

BH Cosmetics Flawless Brow Gel - ClearBh cosmetics The Make Up Spot
€ 7,95
Makeup Revolution Pro Illuminate lumizerMake-upBoozyshop
€ 4,95
Makeup Revolution Rose Gold Diamond LifeLippenstiftBoozyshop
€ 4,95

Met glitter

Rode lippenstift how to

How to: De ideale basis voor deze look is een cc-cream of getinte dagcrème. Aangezien de rest van deze make-up al vrij heftig is, hou je huid best zo neutraal mogelijk. Daarnaast kies je jouw favoriete metallic oogschaduw of glitters. Het mooiste is om de glitter over heel je ooglid aan te brengen en aan de buitenkant van je oogleden een beetje hoger. Nog een beetje felle rode lipstick en ook deze beautylook is klaar. 

Sleek CC Cream - FairSleek The Make Up Spot
€ 11,49
Bourjois Color Edition 24 Hour Oogschaduw - 04 Kaki ChériFoundation poederThe Make Up Spot
€ 11,99
Bourjois Rouge Edition Shine Lipstick - 21 Rouge Making OfBourjois LippenstiftThe Make Up Spot
€ 12,99

Solo

Rode lippenstift how to

How to: De no make uptrend is ook deze zomer nog niet overgewaaid. Maar natuurlijk wil je er nog een beetje goed uit zien. Kies daarom ook hier een lichte basis op je huid zoals een cc-cream. Zo is je natuurlijke blush nog steeds te zien. Omdat je geen oogmake-up draagt, komt je lipstick nog beter to zijn recht. Hallo natuurlijke schoonheid. 

Bourjois Rouge Edition 12H Lipstick - 28 Pamplemousse FrimousseBourjois LippenstiftThe Make Up Spot
€ 12,99
Garnier Skin Naturals BB Cream Anti-Veroudering - Lichte HuidGarnier The Make Up Spot
€ 11,99
Freedom Makeup Artist Pro Favourites CollectionFreedom makeup london Boozyshop
€ 7,49 € 5,95

Heb je de vijf makkelijkste en mooiste kapsels voor een bad hair day al gezien? 

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Reageer