€15 korting op een gezonde levensstijl met HelloFresh

Wil jij jezelf al langere tijd een gezondere levensstijl aanmeten? Heb jij als bezige bij niet veel tijd om te koken en nog minder om de drukte in de supermarkt te trotsteren? Dan is HelloFresh dé oplossing. HelloFresh levert alles om een gezonde maaltijd op tafel te toveren gewoon aan huis. Even uitpakken, het recept volgen en in een easy peasy, lemon squeezy dertig minuten kun je smullen. #nomnom

Kortingscode Hello Fresh

Hello there, healthy & Fresh

De naam HelloFresh doet wat hij belooft. Op je deurmat vind je wekelijks een milieuvriendelijk pakket met verse seizoensgebonden producten. Zo leer je nieuwe producten kennen én maak je jouw ecologische voedafdruk kleiner. Win, win. Bovendien berekent HelloFresh voor elke maaltijd de juiste voedingswaarde. Oftwel; de manier om dagelijks de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Oh, en hebben we al gezegd dat je enorm veel tijd bespaart? Dat betekent meer online shoppen of Instagramplaatjes schieten van je nieuw verworven kookkunsten. Klinkt goed, niet? En wat nog beter is – met de Fashionchick kortingscode FASHION15HF krijg je nu 15 euro korting op twee original - of veggieboxen. Let’s give it a try.

* Met de kortingcode FASHION15HF geniet je t/m 30 september 2015 van - € 15 korting. Enkel geldig op original- en veggieboxen bij afname van minimaal twee boxen. Fruitboxen, proefboxen en cadeaubonnen zijn uitgesloten van de korting.

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer