Het plan van aanpak tegen cellulitis

De zomer komt eraan en dan hijsen we ons massaal in een bikini of badpak. Scary, want je hebt cellulitis? Helemaal niet. Ongeveer 80% van de bevolking heeft er last van dus je bent heus niet de enige die met een sinaasappelhuidje worstelt. Maar je kunt wel cellulitis bestrijden. Hoe? Vooral masseren is een belangrijk onderdeel in de strijd tegen cellulitis. En dankzij Shedeals kun jij een afslankend massageapparaat met anti-cellulitisgel tegen een fikse korting scoren. Zeg maar gedag tegen die putjes in je billen. 

Cellulite

Ga samen met Shedeals de strijd tegen cellulitis aan

#1 Masseren, masseren, wie zijn best doet zal het leren
 Masseren is een essentieel onderdeel in de strijd tegen cellulitis. Dit vermindert namelijk stress en helpt de bloedsomloop verbeteren. Met het Lanaform SlimMateapparaat kun je dit makkelijk zelf doen en hoef je geen geld uit te geven aan professionele masseurs. Bovendien kun je de SlimMate afstemmen op jouw voorkeur: zo kan je kiezen uit 2 warmteniveaus en 2 trilmassage-intensiteiten (zacht of stimulerend).

2# Genoeg water drinken
Ongeveer 6 tot 8 glazen water drinken, is het absolute minimum. Dat zorgt voor een goede doorstroming in je lichaam en je hele lichaam. 

3# Scrubs en gels
Bij de aanbieding van Shedeals
krijg je ook een afslankgel. Met het Lanaform SlimMateapparaat dringt deze tot diep in de huid door, wat zorgt voor een extra goede werking. Hello gladde billen! 

4# Stoppen met roken 
Roken verstoort en verzwakt de vorming van het bindweefsel, waardoor het beschadigd raakt. Daardoor geraakt je lichaam verstopt en krijg je meer vetophoping. Stoppen met roken is dus de enige uitweg.

5# Sporty spice 
Zowel dunne als vollere vrouwen kunnen last hebben van cellulitis. Het is dus belangrijk om je huid strak te houden. En daar helpt sporten bij. Bovendien zul je je ook nog een stuk beter voelen. 

6# Ontstress
Het is geen geheim dat stress een aanslag op je huid kan plegen. Cellulitis wordt ook mede veroorzaakt door stress. Zo kunnen stresshormonen de huid verdiepen en de vetvoorraad vergroten. En met de Lanaform SlimMate kun je heerlijk relaxeren. Waren alle middelen om een zomerlijf te bekomen, maar zo leuk.

Klik hier en ontdek het product.

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer