Kleuradvies op maat & een prachtig oogschaduwpalet van BE CREATIVE MAKE-UP

Ben jij ook helemaal de kluts kwijt als je gaat shoppen wat kleuren betreft? Welke kleur staat je nu eigenlijk en welke niet? De verkoopster zegt misschien dat roze je prachtig staat, maar is dat wel echt zo? Ik kreeg de kans om mijn kleurentype te laten bepalen door My Color Passport. Aan de hand van een gouden plaat en een zilveren plaat kwamen de meiden van My Color Passport tot de conclusie dat ik een koel type ben. Ik schrok hier enorm van daar ik eerder geneigd ben om goud te dragen in plaats van zilver. Gelukkig liet My Color Passport weten dat ik nog steeds gouden juwelen mag dragen, daar juwelen iets heel persoonlijks is. Daarna kwam de oogtest. Met een daglichtlampje werd er in mijn ogen geschenen om te achterhalen welke tint ze hadden. In combinatie met mijn huidtint en de kleur van mijn haren werd hieraan het kleurenresultaat gekoppeld. Ik bleek type 32 en kreeg een eigen gepersonaliseerde kleurenkit. Wat handig dat dingetje, met de kleurenpaletten die erin zitten kan ik vanaf nu in de winkel zien of een kleur me staat of niet. 

my color pasport win

Mijn kleurenpaspoort bestaat niet enkel uit kleuren voor mijn outfits, maar ook uit make-up kleuren. Visagiste Sarah ging aan de slag met mijn persoonlijke make-uptinten uit mijn paspoort. Ze mat me een fantastische make-uplook aan in mijn tinten. Ik kon mijn ogen bijna niet geloven! Daarnaast kreeg ik ook nog toegang tot de handige My Color Passport app, waardoor ik mijn eigen color picker heb. Dit is een handige tool die de kleuren van je kledingstuk scant en je vertelt of het bij jouw type staat of niet. Ideaal voor bij het shoppen dus. Twee op de drie vrouwen vraagt immers kleurenadvies aan familie, vrienden of een verkoopster bij het shoppen.  Zou jij het ook niet veel leuker vinden om voortaan zelf een kleur te kunnen kiezen die je echt staat?  Doe dan zeker mee aan deze winactie en show your true colors

Die kleur is zo jou

My Color Passport registreerde meer dan 8000 kleurenreferenties en analyseerde het effect ervan op onze hersenen. Hierdoor ontwikkelde My Color Passport een universele kleurentaal. Op die manier wordt een kleurenprofiel samengesteld, kleuren en kleurencombinaties die alleen voor jou gelden. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken dat de gekozen kleuren niet 100% bij je passen. My Color Passsport haalt je ook uit de comfortzone, door nieuwe kleuren aan te brengen die je misschien zelf niet zou kiezen, maar je wel staan. Wedden dat jij met al die nieuwe kleuren in je beauty-assortiment of garderobe dubbel zoveel complimentjes zult oogsten? En zo voel jij je weer een stuk beter in je vel. 

Voor & Na 

Voor en na my color pasport

Een kleurenpaspoort op maat 

Wil jij een eigen kleurenanalyse en ontdekken welke kleuren jou mooi staan? Je kunt nu bij geselecteerde ICI PARIS XL verkooppunten je eigen My Color Passport kopen voor €29,90. Daarvoor krijg je een persoonlijke analyse op basis van de ondertoon van de huid en de oog- en haarkleur. Op die manier wordt bepaald welke van de 16 mogelijke kleurprofielen op jou van toepassing is. Daarna krijg je een fysiek paspoort met jouw 24 hoofdkleuren en telkens 6 combinaties per hoofdkleur mee naar huis. 

my color pasport win

Meer van dat

Daarnaast krijg je ook toegang tot de My Color Passport app - jouw digitale kleurenwereld. Hier vind je nog eens 200 extra kleuren terug die perfect bij je profiel passen. Per modeseizoen toont de app je de persoonlijke trendkleuren. Zo shop je nooit meer de foute kleur en je kunt toch volgens de laatste modekleuren gekleed gaan. En ook de juiste make-uptinten en haarkleuren voor jouw gezicht vind je in de app. 

visual my color

Let the game begin

Dankzij de  My Color Passport app kun je ook zelf kleurencombinaties maken. Laat bijvoorbeeld twee kleuren matchen met je outfit of breng zelfs vijf kleuren samen in één pallet. En de allerleukste van allemaal: je hebt vanaf nu je eigen shoppingcoach! Met de color picker van de camerafunctie kun je tijdens het shoppen een foto van het kledingstuk nemen dat je aan het passen bent. De color picker herkent de kleur en geeft een smiley weer als deze je staat. Heerlijk toch?! En er is nog meer: als je wint, krijg je niet alleen een persoonlijke kleuranalyse, maar ook een oogschaduwpallet van BE CREATIVE MAKE-UP, de perfecte basis voor ieder kleurentype. Het enige wat je moet doen, is je inschrijven voor de nieuwsbrief en je bent al in de running. Good luck!

doe mee

liefs, Astrid Kempenaars

Astrid Kempenaars "Dress shabbily and they remember the dress; dress impeccably and they remember the woman."

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer