Professionele foto's met je smartphone? Dit is de oplossing

Zie jij ook overal van die supermooie Instagramfoto's voorbijkomen? Ja hoor, dat maakt ons ook een tikkeltje jaloers. Een handig bewerkingsprogramma is één, maar niets kan op tegen een goede camera. Maar natuurlijk wil je niet overal je fototoestel mee naartoe zeulen. Wij hebben daarom de oplossing voor je. Er bestaan namelijk professionele lenzen die je gewoon op je smartphone kan plaatsen. En het wordt nog beter: je scoort ze nu via Shedeals voor nog geen 10 euro. Instalike

samsung smartphonelenzen

3 lenzen = drie keer fun 

De set bestaat uit 3 lenzen waarvan een fisheye, macro en groothoeklens voor smartphones of tablets. Je gebruikt hen simpelweg door ze te bevestigen aan je smartphone of tablet camera. De set bevat ook 2 magneten die je toelaten om 2 lenzen tegelijkertijd te gebruiken, bijvoorbeeld eentje op jouw telefoon en de andere op die van je tablet. Ze worden geleverd met een klein riempje die ze samenhoudt, zodat je ze niet uit het oog verliest.

Macro lens: Fotografeer de kleinste elementen van 12 à 15 mm. Handig voor close-up foto’s of detailfoto’s. Bijvoorbeeld : Bloemen, Bladeren, kleurrijke insecten of andere kleine dingen die je eens in detail wil bekijken.
Fish-eye lens: Deze lens geeft je de indruk je foto te nemen vanuit, je weet het wel, een visbokaal. Ideaal voor panoramische shots tot 180 graden, foto’s van landschappen, close-ups in menigten, speciale effecten van gebouwen, grappige foto’s en je kan hem ook gebruiken tijdens extreme sports zoals surfen, skateboarden en snowboarden voor een special effect!
Groothoek lens: Deze lens laat je toe tot twee keer de grootte van je normale lens te gebruiken. Ideaal voor landschappen, gebouwen of interieurfoto’s.

Wil jij ze net zo graag als ons? Scoor ze dan hier.

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Reageer