Scoor nu 7 make-up essentials voor nog geen €30,-

Elke vrouw houdt ervan: jezelf verwennen en optutten. Maar kwaliteitsvolle make-up is en blijft een investering. Wil jij het anders? Dan is deze goodiebag helemaal jouw ding. Voor nog geen €30,- kun je een mascara, een uitgebreid oogschaduwpallet, lippenstift, nagellak,....nog veel meer aan je beautycollectie toevoegen. Zo heb je alles in huis om er voor elke gelegenheid stralend uit te zien. Want!

Make up goedkoop kopen

In your goodiebag 

Benieuwd om de merken W7, INGRID, Vollaré en Butterfly te ontdekken? Dit is de ideale gelegenheid om ze te ontdekken zonder je portemonnee te plunderen! Test nu dankzij Shedeals deze goodiebag met 7 make-upproducten alleen of onder vriendinnen uit.

Make-up palet Nude W7 (willekeurige kleuren) - Ter waarde van € 49,90
Dit oogschaduwpalet in een metalen doosje is superhandig om mee te nemen en bevat verschillende matte, neutrale en felle kleuren. Perfect voor elke dag!

Zwarte mascaraW7 (Argan, Lashtastic of Eyelust) - Ter waarde van € 19,90
Vergeet klonters met deze deze zwarte mascara. Je wimpers worden perfect gescheiden en zullen er nog langer en volumieuzer uitzien!

Zwart/bruin oogpotlood INGRID of VOLLARE - Ter waarde van € 3,90
Dankzij de rijke kleurpigmenten is dit potlood ideaal om de vorm van je ogen gemakkelijk en precies te benadrukken of aan te passen.

Een set van 3 nail patch SDI ( willekeurig motief) – Ter waarde van € 27,90
Fleur je nagels op met deze stikkernagels! De set bevat 16 stickers van verschillende groottes, zodat ze zeker op je nagels passen. Ze blijven wel 11 dagen op je nagels zitten!

Rode lippenstift VOLLARE – Ter waarde van € 14,90
Deze lipstick bezorgt je gegarandeerd een fantastische glimlach. Zijn romige structuur bedekt en verzacht de lippen voor een extreem comfortabel gevoel.

Nagellak 6ml BUTTERFLY (willekeurige kleur) - Ter waarde van € 6
Lichtreflecterende pigmenten in deze nagellak zorgen voor een intense en langdurige kleur. De nagellak droogt snel en glanst voortdurend. Ideaal voor een stralende look!

Concealer BUTTERFLY – Ter waarde van € 12,90
De formule van deze concealer verbergt micropigmentenen, de effecten van vermoeidheid en verkleuring rond de ogen. Perfect voor een natuurlijke look!

Bekijk de deal hier. 

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer