Welke bikini past best bij jou?

Stilaan neemt de lente het steeds meer over van de winter. Met een jas aan kun je al op een terrasje zitten en ook alle fijne zomerse activiteiten komen weer op gang. Maar wij willen meer. Meer zon. Meer warmte. Gewoon echt zomer. In gedachten is het al zover en wandelen we met een wapperende maxi-jurk over een Franse boulevard. Of liggen we te braden op het strand. Of course in een prachtige bikini, zodat we in stijl verkoeling in het zwembad kunnen zoeken.

De aanschaf van een nieuwe bikini hoort gewoon bij het begin van de zomer. Want al heb je meerdere exemplaren in je kast liggen, er kan altijd ééntje bij, toch? Om te weten welke bikini je dit jaar het best koopt,  is het een goed idee om je oudere exemplaren nog eens aan te trekken.  Zo kun je ontdekken welke print/model/stofje je mooi of minder goed staat. En als je daarbij onderstaande adviezen nog een keer opvolgt, kan jouw zomer helemaal niet meer stuk.

Bikini lichaamstype

Zandloperfiguur

Heb jij grote borsten, ronde billen en een smalle taille? Dan heb jij een zandloperfiguur. En daar kun je trots op zijn. Met jouw figuur kun je namelijk heel wat bikini's te showen. Vermijd echter het liefst shorts (want zo lijken je billen groter) en kies voor een haltertop die je borsten alle eer aandoet. Of ga voor een bustier die je prachtige taille in de verf zet. Hallo sexy!

LASCANA Bikini anthrazitLascana bikiniZalando
€ 59,95
Twintip Performance Bikini blackTwintip bikiniZalando
€ 34,95 € 27,95
Sunseeker Bikini salmon solidSunseeker bikiniZalando
€ 54,95

Met een buikje

Eigenlijk is je lijf best straks, maar van dat buikje raak je nooit af, hoeveel sit-ups je ook doet. Herkenbaar? Niets om je zorgen over te maken. Een buikje is immers schattig en laat zien dat je van het leven geniet. En als je naar het strand trekt, hoef je dat buikje helemaal niet te verstoppen. Maar kleed je wel slim. Door bijvoorbeeld het accent op je borsten te leggen. Hoe doe je dat? Wel, zo bijvoorbeeld.

'Troublemaker' Bikini Top | MedievalZoe Karssen VLVT Online
€ 49,95
Shiwi SOLID Bikini intense blueSHIWI bikiniZalando
€ 39,95 € 31,95
Brunotti Soof Women BikiniBrunotti Brunotti
€ 59,99 € 41,99

Super smal

Aan jouw lijf zit geen grammetje te veel. Zo kunnen we jouw figuur het best omschrijven. En daazom kom jij met praktisch alles weg. Maar we willen je wel waarschuwen, zorg er wel voor dat er iets gebeurt. Bedruk de rondingen die je hebt met leuke prints, strepen en bijzondere vormen. Ze zijn op jouw lijf geschreven.

Bondi Born JENNIFER Bikini marinaBondi Born bikiniZalando
€ 159,95 € 87,95
Twintip Performance Bikini blackTwintip Zalando
€ 29,95 € 23,95
BikinislipjeVenca 3Suisses
€ 19,99

Smalle bovenkant, volle billen

Jij hebt een kont die met die Beyoncé kan wedijveren. Jaloers! Al kan een bikini uitzoeken soms wat lastiger zijn. Maar geen probleem, wij weten hoe je die derriere het best kunt showen. Hoe? Door een klein, fijn broekje uit te kiezen zonder al te veel prints. Strikjes aan de zijkant kunnen zeker, maar verder weinig poespas. Bewaar alle gekheid voor je top. Prints, ruffles, een gekke bandeau. You name it, We've got it.

Seafolly Shimmer triangel bikinitopSeafolly Ruffle bikinide Bijenkorf
€ 45,95
Mikoh LANIKAI Bikini top foamMikoh Zalando
€ 159,95 € 71,95
Twintip Performance Bikini broekje blackTwintip Zalando
€ 12,95

Volle borsten, smalle billen

Bam! Jij heb borsten om mee te pronken. Een triangelbikini is misschien niet het beste plan om rond te lopen op het strand. Jij hebt echter volle cups om jaloers op te worden. Vind je een beetje ondersteuning wel fijn? Ga dan voor een beugelbikini. Of een stevige bandeau, dat kan ook. En jouw smalle billen kunnen perfect een short verdragen. Daarnaast is een brede streep ook  echt wat voor jou. Zijn naast je billen ook je heupen smal? Dan kun je zelfs zo een extra bandje boven je broekje verdragen...

Ted Baker Marjae bandeau bikinitopTed Baker de Bijenkorf
€ 55,00 € 16,50
Twintip Performance Bikinibroekje pinkTwintip BikinibroekjeZalando
€ 24,95 € 19,95
Ted Baker Tanvil bandeau bikinitopTed Baker de Bijenkorf
€ 70,00 € 21,00

Heb je de bikinitrends van 2016 al gezien?

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Reageer