Win de mooiste spullen voor je interieur dankzij vtwonen

Kan jouw interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Dat is makkelijker dan je denkt. Met de juiste woonaccessoires ziet jouw living er in één oogopslag een stuk moderner en frisser uit. En met de interieurspullen van vtwonen is dat zeker het geval. Het is inmiddels al wel duidelijk dat wij bij Fashionchick gek zijn op mode, maar ook van interieurtrends gaat ons hartje sneller staan. Daarom stelden wij en vtwonen dit super leuke pakket samen. Zo is je huis in no-time summerproof!

vt wonen belgië

De actie die je moet winnen om je huis summerproof te maken

De zomer is er misschien niet helemaal, maar dit pakket brengt daar sowieso verandering in. Zo zit in het pakket een superdeluxe gieter om al je zomerse bloemen water te geven, een marmeren snijplank en verschillende hebbedingen die het ontspannen gevoel dat bij de zomermaanden hoort alleen maar versterken. En als het dan echt zomer wordt? Dan heb je die hangmat, ventilater en picknickmand al in huis. Wedden dat jouw woonst helemaal Pinterestwaardig wordt met behulp van dit pakket? Gelukkig is meedoen super makkelijk. Al wat je hoeft te doen is, is mee te doen met de actie van vtwonen en je bent al in de running. Dus waar wacht je nog op? Druk snel op de knop en waag je kans. Succes en tot op Pinterest!

doe mee

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 5 augustus 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

Gefeliciteerd An-sofie Wellens, het vt-wonen pakket komt jouw richting uit!

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer