Win een driedaagse detox sapkuur van Juiz~S!

Sylvia is eigenaresse van JUIZ~S Coldpressed en daarnaast orthomoleculair voedingsadviseur en detox consulente. Ze weet als geen ander hoe lastig het is om een druk leven met een healthy lifestyle te combineren. Ze heeft altijd druk, veeleisende werk waardoor ze van afspraak naar afspraak racete en helemaal geen tijd had om haar eigen sappen  te slowjuicen (en vooral geen tijd -lees ook geen zin -om daarna weer die hele slowjuicer schoon te maken). Daar moet toch iets op gevonden worden? Vandaar is zij met JUIZ~S Coldpressed begonnen! En Sylvia heeft een primeur voor ons. Vanaf deze week levert JUIZ~S Coldpressed in België, zo kunnen wij eveneens gezond de zomer in.

Detox met sapjes

JUIZ~S sappen

Voor elk flesje JUIZ~S sap wordt 750- 1,5 kg groente geperst en zo krijg je dus met één flesje super veel goede voedingsstoffen binnen. Ideaal voor een druk leven, zodat er voldoende tijd over blijft voor echt leuke dingen! De sappen van JUIZ~S kunnen los gedronken worden of gebruikt worden binnen een detox sapkuur. En laat het begin van de lente nou het uitgelezen moment zijn om zo'n kuur te doen. Waarom? Wij vroegen het Sylvia!

Drie redenen om nu te detoxen

#1 Getting rid of the toxins voor meer energie

Net zoals de lente juist een goed moment is voor een goede schoonmaak actie in je huis, is het ook het ideale moment voor een goede reset van je lichaam. Je lichaam ontgift elke dag, dat gebeurt 's avonds als je ligt te slapen. Nu krijgen we in onze huidige maatschappij zoveel gifstoffen binnen dat je ontgiftingsorganen het niet redden om alles tijdens die paar uurtjes dat je slaapt op te ruimen. Het gedeelte wat ze niet opgeruimd krijgen wordt opgeslagen in vetcellen en in wat ze noemen je losmazig bindweefsel. Dat laatste zit overal; onder je huid, tussen je organen maar ook in je cellen zelf, tussen de celwand en de celkern in. In je cel zorgt het losmazig bindweefsel voor transport van voedingsstoffen en zuurstof naar de celkern toe. Als deze vol zit met afvalstoffen, kan zuurstof en voedingsstoffen minder goed de celkern bereiken. Na een detox kunnen voedingsstoffen en zuurstof weer makkelijker de celkern bereiken. Het resultaat? Meer energie, een stralende huid en een positief effect op je haar en nagels.

#2 Say no tegen snoep habits

De lente is ook de tijd voor leuke zomerkleedjes.  Daar voel je je net wat fijner in als je lekkerder in je vel zit. En daar komt misschien wel het grootste voordeel van een detox kuur om de hoek kijken: het helpt je om minder goede eetgewoontes te doorbreken. Niet alleen voor de paar dagen van je detox, maar juist ook voor de periode daarna. Gewoontes doorbreken is moeilijk, zeker als je dit geleidelijk wilt doen. Voordat je het in de gaten hebt, sluipt je oude eetpatroon er weer in. Een detox helpt je om gewoontes van slechte tussendoortjes en snoepen radicaal te doorbreken. Best stevig, maar wel het effectiefst. Je mag een aantal dagen helemaal niets (bij een volledige detox als de All Day) of alleen 's avonds (bij een milde detox als de JUIZ~S Till Dinner) eten, punt. Omdat we bijna allemaal op dagelijkse basis teveel suikers binnen krijgen (en niet alleen omdat we snoepen!) raakt ons lichaam hieraan verslaafd. Een detox helpt je om die verslaving te overwinnen. De eerste dagen zijn het lastigste en het meest confronterend; je merkt dan eigenlijk pas hoe gewend je bent aan de mogelijkheid om altijd maar te kunnen eten als je lichaam dat wilt. Maar de resultaten zijn ook daar: het wordt veel makkelijker om na de detox wel dat koekje te laten staan.

#3 Een plattere buik

Ja, echt. Je darmen worden ook wel je tweede brein genoemd. Ze geven ons heel veel informatie maar daarnaast zijn ze, omdat ze in 1-op-1 in contact staan met alles wat we eten, heel gevoelig voor inflammaties. Inflammaties zijn kleine ontstekingen. In het dagelijkse leven merk je er misschien niet zo heel veel van behalve misschien een opgeblazen gevoel na het eten, maar dat betekent niet dat ze er niet zijn. Inflammaties zijn ook ophopingen van afvalstoffen. Tijdens een detox ruim je ook deze ophopingen van afvalstoffen op. Een plattere buik is vervolgens het resultaat, puur door het opruimen van deze ontstekingen.

Juis z detox

Winnen en korting

Wil jij het wel eens proberen, zo'n detoxkuur? Dat kan! Wij mogen namelijk een JUIZ~S All Day detox sapkuur voor jou en jouw vriend(in) weggeven! Like de Facebookpagina van JUIZ~S Coldpressed en laat ons met een reactie onder deze post weten waarom dit voor jou dé perfecte healthy start is.

Kan je niet wachten en wil jij nu al jouw lente van 2016 echt healthy beginnen? Bestel dan nu een detox sapkuur van Juizs Coldpressed op www.juizs.nl. Met de kortingscode #fashionchick krijg je 20% korting op alles (m.u.v. de shotjes). Je kan al een detox sapkuur vanaf 3 dagen doen en je kunt zelf kiezen of je voor All the way gaat met de Juizs All Day of voor de mildere variant kiest (Juizs Till Dinner). Let op: de kortingcode is geldig t/m 9 mei 2016 en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.  

Heb je na het lezen van deze blog toch nog vragen? Een mailtje sturen kan altijd.

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 9 mei 2016. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om te reageren
 • Amber 136 dagen geleden

  Die paar kilootjes af zouden mij echt goed doen voor mijn eerste reis naar ibiza!

 • Elisa 183 dagen geleden

  Dagelijks op de werkvloer is er niet altijd de mogelijkheid om de dag te beginnen en te eindigen met gezonde voeding. Weinig beweging tijdens de werkuren is daar ook een oorzaak van. Ik probeer toch 2à3xper week te gaan fitnessen maar ik bereik niet altijd het gewenste resultaat zonder de dagelijks aangepaste voeding. Via deze manier zou ik toch willen proberen om die laatste moeilijke 5kg kwijt te geraken. X Elisa

 • Nathalie 188 dagen geleden

  Terwijl ik mijn zwangerschapskilos probeer te verliezen, zou deze detox het perfecte hulpmiddel zijn om me weer helemaal te motiveren. Hopelijk lukt het me zo om deze zomer vol zelfvertrouwen te kunnen gaan zwemmen met mijn 2 zoontjes. Ik ben supergoed bezig, ben daar heel trots op. Nu zit ik op een gewichtsplateau, ik blijf hangen op hetzelfde gewicht en dat maakt het proces heel vermoeiend. Hopelijk kan deze detox mijn lichaam terug laten weten om verder te gaan. Groetjes

 • Yentl 189 dagen geleden

  Een reis naar Indonesïe deze zomer = foto's, conditie en een gezond lichaam! Zo'n detoxkuur komt daarbij zeker van pas! Een gezonde start voor een prachtige reis! Who doesn't want that? Me me me!

 • Kimberly 191 dagen geleden

  Ik ben nu zo'n maand bezig met fitnessen en gezond eten om voornamelijk mijn buik plat te krijgen. Aangezien mijn opleiding nogal veel tijd opslorpt en ervoor zorgt dat ik weinig energie overhoud, is het heel moeilijk om heel de dag door gezond te eten en kan ik de verleiding niet weerstaan om toch te snoepen. Deze sapjes zouden het ideale middel zijn om dat te doorbreken. Groetjes, Kimberly x

 • Jasmijn 191 dagen geleden

  Hoihoi! Deze zomer ga ik met een vriendin surfen, dan is een plat buikje wel mooi meegenomen natuurlijk! We hebben onlangs ook allebei een fitness hoepel gekocht! Dus in combinatie met deze detox juices, moet dat gespierd buikje wel lukken! ;) Daarnaast zou ik ook heel graag eens een lente-schoonmaak willen, dan niet alleen thuis maar ook in mijn lichaam hihi! Lieve groetjes Jasmijn! xoxo

 • Kim 191 dagen geleden

  Een nieuwe start en hopelijk eindelijk wat zwangerschapskilos minder tegen de zomer heb ook al lang zo een detox willen testen en deze is met verse sappen dus kan ni beter

 • Demi 191 dagen geleden

  Hallo, waarom ik het wel eens zou proberen is: Ik ben iemand dat zeer veel van sporten houd en ook wel veel sport. Ik doe er alles aan om dat ene bikinilijf te krijgen dat ik voor ogen heb. Maar dan moet ik natuurlijk een goede manier vinden op vlak van een gezond eetpatroon te starten. Heb al vaak geprobeerd om echt gezond te eten maar lukte niet goed. Dus wil ik zeker dit eens proberen. Vriendelijke groeten, Demi Geldolf

 • Ine 191 dagen geleden

  Hoi! Ik ben al enkele maanden bezig met sporten en gezond eten. De resultaten werden stilaan zichtbaar... Toch heb ik deze maand de indruk heb dat mijn gewicht stagneert. Daarom kan ik een extra boost zeker gebruiken en zou ik deze sapjes zeer graag winnen!

 • Griet 192 dagen geleden

  Begin van de lente, terug voluit beginnen sporten, stilaan uit die winterdip komen... Een detox-kuur zou hier een perfecte aansluiting op zijn: zou dus leuk zijn om dit te winnen!

 • Dorien 192 dagen geleden

  Hallo! Mijn vriendin, Sarah en ik zijn al een lange tijd bezig met een gezondere levensstijl. We sporten regelmatig en letten ook erg op onze voeding. We zijn al wel enkele kilo's kwijt. Dit alles kent zijn ups en downs. Binnenkort begint het lijnfestijn in onze fitness en een start met een detox zou ons echt deugd doen. We willen het beide heel graag proberen! Groetjes Dorien

 • Steffi 192 dagen geleden

  Mijn vriendin heeft net haar eerste kindje gekregen en ik ben net op mezelf gaan wonen.. Voor beide fases in ons leven die veel energie hebben gevergd maar ook enkele kilotjes hebben meegegeven ;) ook voor beide een mooi nieuw hoofdstuk in ons leven dat we fris en gezond willen ingaan en waarbij deze healthkuur ons op de rails kan zetten!

 • Ledg 192 dagen geleden

  Komende uit een burnout en heel wat kilootjes bij zou dit me kunnen helpen op alle vlakken. Meer energie krijgen , wat kilootjes kwijt raken en mijn gezonde gewoontes weer op de rails krijgen. Het zou me een geweldige boost geven. Laat die sapjes maar komen! :-)

 • Sarah 192 dagen geleden

  Mijn vriendin, Dorien, en ik zijn al 3 jaar intensief aan het sporten en een gezondere leefstijl aan het bekomen. We doen zo ons best! We zijn beide verzot op groenten en fruit (maar natuurlijk ook op chocolade en snoep :p). Midden mei begint er terug een lijnfestijn in onze favoriete fitness en dit zou een perfecte start zijn! Ik trouw ook in september en in juni/juli moet ik mijn trouwkleed gaan passen Ziet er een super product uit!

 • TWODAZE 192 dagen geleden

  Dit zou een ideale lifestyle blogpost kunnen zijn over een leuke manier om te detoxen met tips & tricks om aan een detox te beginnen! Onze blog gaat over lifestyle en gezond leven is natuurlijk een belangrijk onderdeel ervan! We zouden aan onze volgers willen tonen dat detoxen niet altijd saai moet zijn en met JUIZS lijkt mij dit een ideale manier !!!! www.twodaze.com

 • Brecht 192 dagen geleden

  I love to work out! Maar gezond eten is toch minder makkelijk gezegd dan gedaan... Daarom zou ik deze sapjesdetox zeker willen uitproberen om een boost te geven aan mijn gezondere levensstijl die gepaard gaat met het sporten. Samen met mijn vriendin zou dit de ideale manier zijn om de zomer gezonder in te gaan !

 • Adèle 192 dagen geleden

  Lijkt mij een ideale healthy start voor de zomer! Ik heb geen tijd om zelf sapjes te maken maar wil heel graag een detox doen om gezonder te gaan leven en een kickstart te geven aan mijn summerbody! JUIZS is dus perfect voor mijn druk schema en om me hierbij te helpen ;-)

 • Britt 193 dagen geleden

  Dit zou voor mij perfect zijn!! Ik wil niet echt afvallen maar vooral mijn lichaam is een keer goede zuiveren en wat is er beter dan dit ?

 • Sofie 193 dagen geleden

  Lijkt me super om te winnen! Ik probeer momenteel zo gezond mogelijk te eten, maar toch heb ik vaak een opgeblazen gevoel. Zouden deze sapjes het einde betekenen van dat oncomfortabele gevoel? Ook vind ik het moeitlijk van de dessertjes te blijven, dit zou me zeker kunnen helpen! Bovendien heb ik nog niet zo lang een eigen blog. Het zou dus superleuk zijn moest ik de sapjes op deze manier kunnen uitproberen en ze aan te raden aan mijn volgers.

 • Lindsay 193 dagen geleden

  Mijn dochter is ondertussen vijf jaar en kan het niet meer afschuiven op zwangerskilo's, maar ik krijg mijn begin maar niet te pakken. Ik was in het verleden geneigd om te stoppen met eten ipv het op de gezonde manier aan te pakken, daarom lijkt dit mij geweldig. Het is super gezond en de sapjes zijn vast heerlijk. Als ik gezond leef is dat ook makkelijker voor m'n kleine meid.

 • Virginie 195 dagen geleden

  Mijn broer trouwt in augustus, aangezien ik als vrijgezel naar het feest moet wil ik er natuurlijk op mijn best uitzien. Ik ben al gestart met sporten en gezondere voeding om dat lijf weer strak int pak te krijgen. Een detox kuur zou het resultaat extra helpen. ik ben al benieuwd om de juizes te proeven En wie weet kom ik wel een knappe vrijgezelle man tegen..

 • Talisa 195 dagen geleden

  Ik ben momenteel aan het proberen gezonder te leven en meer sporten. Verder heb ik altijd al eens een detox willen doen dus het zou super zijn om dit te winnen!

 • Nancy 195 dagen geleden

  Drie maanden geleden de 3-daagse kuur gedaan, super goed bevallen! Nu haal ik wekelijks een juisz bij een The Foodspot in Groningen waar ze los te koop zijn. Omdat ik toch erg graag nog wat kilo's kwijt wil en ik de sapjes vrij prijzig vind, lijkt het me super om te winnen!!

 • Lisanne 196 dagen geleden

  Omdat het er naar uit ziet dat de zomer weer eerder is dan mijn zomerbody.. Deze detox sapkuur zal een onwijze stok achter de deur zijn!

 • Jiske 196 dagen geleden

  Het lijkt mij echt heel erg leuk om dit een keer te proberen! Eind mei gaan we de vestingloop lopen en meer energie is dan altijd welkom! We zijn al goed bezig met de juiste keuzes maken qua maaltijden, maar een detox willen we graag een keer ervaren!