Zo krijg je witte sneakers weer wit

Eerlijk is eerlijk: net uit de doos zijn ze het allermooist. Want All Stars en consorten mogen misschien net wat mooier zijn als ze een beetje afgedragen zijn, met witte sneakers is dat helemaal niet het geval. Die moeten wit blijven; zonder krassen, vlekken, groezeligheden en strepen, gewoon spierwit. Maar we weten het allemaal, echt wit blijven die sneakers nooit. Zelfs al doe je nog zo je best. Of is het toch niet zo onmogelijk als je denkt? Met bepaalde trucjes krijg je ze namelijk wel proper. Benieuwd welke dat zijn? Haal dan je favoriete Stan Smith's, Nike's of ander wit schoeisel van stal en test het uit. 

witte sneakers weer proper krijgen

Tante Fashionchick weet raad

# 1 Bewaar je sneakers uit de zon, want de zon zorgt voor verkleuringen en die gelige schijn op je sneakers wil je niet. De eerste regel is dan ook: voorkomen is beter dan genezen. Spuit je schoenen dus goed in en bewaar ze op een droge, donkere plaats. 
#2 Witte azijn is fijn. Toch een vlek? Probeer het eerst met water. Aals dat niet helpt, drenk dan een beetje azijn op een keukenhanddoek of rol en boen de vlek voorzichtig weg.
#3 Shampoo krijgt de vlekken klein. Vergeet de wasmachine, want die kunnen je sneakers snel doen verslijten. Doe wat shampoo op een doek of oude tandenborstel en schrob de vlekken weg. Een tandenborstel is handig, omdat je daarmee makkelijk op plekken komt waar het vuil zich ophoopt (vb. rond de veters).
#4 Javel helpt algauw snel. Lijkt niets te helpen. Dan is dit je redmiddel. Doe een minischeutje javel in een emmer lauw water en doop daar je oude tandenborstel in. De vlekken verdwijnen zo als sneeuw voor de zon. 
#5 Witte nagellak is the bomb. Witte nagellak is niet alleen een fashionstatement, het helpt ook je sneakers. Want vlekken kun je misschien wegpoetsen, een kras is andere koek.  In dat geval doet witte nagellak zijn ding. Let er wel op dat je de goede kleur gebruikt.
#6 Vergeet je veters niet. Al zijn je sneakers ondertussen spierwit, een paar vuile veters verpesten het zicht. Was of vervang ze dus regelmatig en let your shoes shine. 

De mooiste witte sneakers

Nike Sportswear AIR FORCE 1 07 PREMIUM Sneakers laag white/blue tintNike Designer sneakerZalando
€ 109,95
Nike Sportswear AIR HUARACHE RUN Sneakers laag whiteNike SportkledingZalando
€ 119,95
Nike Sportswear ROSHE ONE Sneakers laag whiteNike Zalando
€ 89,95 € 58,45
Sneakers Gel-Lyte III W by AsicsAsics sneakerSarenza
€ 115,00
Sneakers Stan Smith Cf W by Adidas OriginalsAdidas SportSarenza
€ 94,99
Sneakers Stan Smith W by Adidas OriginalsAdidas SportkledingSarenza
€ 99,99
Nike Sportswear CLASSIC CORTEZ Sneakers laag white/blackNike SportkledingZalando
€ 84,95
adidas Originals TUBULAR RUNNER Sneakers laag white/core blackAdidas Zalando
€ 109,95 € 87,95
adidas Originals SUPERSTAR RIZE Sneakers laag white/core blackAdidas Zalando
€ 89,95 € 58,45

Lees ook: dit zijn de schoenentrends die iedereen deze zomer wil hebben. 

liefs, Nike 

Nike  Plonger au fond de l'inconnu pour trouver du nouveau.

Reageer